• Nyproduktion

Bild 1 av 1

Nyproduktion

Många vill bo i Sigtuna.

Därför bygger vi. Och vi försöker bygga med förstånd. De nya bostäderna som byggs är hyresrätter, bostadsrätter, villor, radhus och kedjehus. En bra mix helt enkelt.

Ta gärna en närmare titt på våra byggbolags spännande projekt.

Wenngarn byggs nu ett modernt bysamhälle i en unik historisk miljö. Under 2014/2015 kommer 80 stycken villor, parhus och lägenheter att byggas och säljas i området kring Wenngarns Slott. På sikt kommer ca 400 människor att bo och leva i denna historiska miljö, som med varsam hand anpassats till 2000-talet. En unik möjlighet till modernt boende i 1000-årig miljö.

PEAB bygger nu en helt ny trädgårdsstad i Steninge, mellan Sigtuna och Märsta, under namnet Steningehöjden. Här byggs villor, radhus och flerbostadshus. Försäljning och inflyttning pågår just nu. Skynda dig! Och från husen längs Steninge allé har man utsikt över dalen och över de betande Higland Cattle. Allt bara ett stenkast från Steninge slott. Söker du ett småskaligt boende centralt i Sigtuna stad så bör du titta lite extra på de nyproducerade par- och kedjehusen i Rådmansparken. Med promenadavstånd till Stora gatan och strandpromenaden har Rådmansparken ett fantastiskt läge.

I Sigtuna drivs ett unikt projekt med Sigtuna Stadsängar stad där NCC tillsammans med Sigtuna kommun genom en visionsstyrd process skapar värde genom nära dialog med invånarna. Med den visionsstyrda processen placerar sig NCC bland de främsta i Sverige vad gäller hållbar och motiverad stadsplanering. Läs mer om den banbrytande nya stadsdelen på www.norrasigtunastad.se

Vill du hellre bygga själv så föreslår vi ett besök på Nybygget. Där finns landets ledande hustillverkare samlade och alla hus och montrar är öppna för besökaren att enkelt själv jämföra olika alternativ och inspireras vid valet av hus.