Bild 1 av 1

Arlanda

Stockholm Arlanda Airport
190 45 Stockholm-Arlanda
+46 (0)10 109 10 00
info@swedavia.se
www.swedavia.com/arlanda

Visa karta

Om Arlanda

Flygplatsen har mer än 200 000 starter och landningar och cirka 80 flygbolag flyger till närmare 180 destinationer i Sverige, Europa och världen ifrån Sigtuna. Här passerar över 20 miljoner passagerare per år vilket gör att nära 20 000 personer jobbar på Stockholm Arlanda Airports 250 olika företag för att serva våra många gäster. Här är det full aktivitet dygnet runt!

Resenärer och besökare har mer än hundra butiker, restauranger, caféer, barer och servicefunktioner att välja bland under sin vistelse på flygplatsen. På Arlanda finns snabba kommunikationer både globalt och lokalt. Stockholm Arlanda Airport når du snabbt och enkelt via både tåg och buss vart du än befinner dig i Sverige och i världen.

Men här finns så mycket mer. Runt flygplatsen växer Sveriges första flygplatsstad, Stockholm Airport City, fram. Visionen är att skapa en flygplatsstad där innehåll och utformning ska få företag och människor att växa med planer för etablering av ytterligare 200 företag och cirka 30 000 nya arbetstillfällen. Det händer mycket i Sigtuna!

Jobba på Arlanda

Att Sigtuna kan erbjuda närmare 30 000 arbetstillfällen är inte så konstigt när man tänker på att Sigtuna är hemkommun för Sveriges största arbetsplats – Stockholm Arlanda Airport. Det krävs mycket folk med varierande uppgifter för att se till att verksamheten på flygplatsen fungerar.

På Stockholm Arlanda Airport möts hela världen, varje dag, det är en unik arbetsplats med sin egen puls och atmosfär som är öppen dygnet runt. Här erbjuds jobb inom många olika yrkesområden och roller. Inte mindre än 250 företag inom vitt skilda branscher finns etablerade inom flygplatsområdet. Stockholm Arlanda Airport har också ett miljöarbete i världsklass och miljöfrågor har sedan länge varit prioriterade.

En av de största arbetsgivarna på Stockholm Arlanda Airport är såklart Swedavia som driver flygplatsen. Swedavia har en stor bredd på tjänsterna både inom den operativa och administrativa verksamheten.

Här kan du arbeta med fälthållning, information, kundtjänst, passagerarservice, säkerhet, lokalvård, lastning, tankning, parkering, verkstad och fastighetsskötsel.

Det finns också en hel del administrativa tjänster inom Swedavia exempelvis inom ekonomi, juridik, HR, säkerhet, marknadsföring och kommunikation.

Är du nyfiken på vad det finns för jobb på Arlanda? 

Klicka här för att hitta aktuella lediga jobb hos Swedavia Stockholm Arlanda Airport.

Lediga jobb i Sigtuna